You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Skolastik binalarda çatı dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni konstrüksiyonlarda (mektep, alışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Ekseriya yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu evgin çıkış kapısı, buhran anlarında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve yaraşıklı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, elan bina tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda hassas davranılmalıdır.

Alüminyum ya da sert malzemeden binalır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu Yangın kapısı istanbul merdivene arz verilir. Kullanma açısından emeksiz olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın merdivenleri, yangın takkadak insanoğluın hızlı ve emniyetli bir şekilde binadan çıkmasını esenlayarak yaşama kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Yangın merdivenleri, yakışır bir tasar çizim ile inşa edilmelidir. Bu dizayn, kullanıcıların ivedili durumlarda çabucak kullanabilmesini esenlamalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum aldatmaıyoruz.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya güzel ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın gibi ivedi durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini deruneriye hapseder.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine yahut iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın yerinde hızlı ve güvenli bir şekilde kaçış sağlar.

Kat nüshası: Binaların kat skorsı kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı bünyelarda her katta bir parça evgin çıkış bapsı arsa almalıdır. Ali katlı strüktürlarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.

Report this wiki page